18 Nisan 2019 Perşembe

SEVGİLİ BANU'MUZU KAYBETMiŞİZ


Sözün bittiği yerdeyim.Çok çok üzgünüm.
Bu koca yürekli kadını çok sevmiştim.
Hayat dolu,çalışkan,azimli,el işi delisi,umutlu,mutlu ve sevgi doluydu.
Yakalandığı ve çok mücadele ettiği hastalığına yenilmiş.Ne zaman olmuş bilmiyorum,blog arkadaşlar paylaşmış oradan öğrendim.
Allah rahmet eylesin,mekanın Cennet olsun canım arkadaşım.
İğneler,iplikler öksüz kaldı Banucuğum...
Seni çok özleyeceğim.








7 yorum:

  1. Çok üzüldüm tanımasam da Nur'cuğum. :((
    Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun, şu dünyanın halini gördükçe, öteki dünyanın çok daha iyi bir yer olduğunu düşünüyorum, hatta hiç öteki dünya yoksa da (böyle bir olasılık da var tabii ki) o zaman da bu kötü dünyadan ve tüm acılarımızdan kurtuluğumuz için yine mutlu oluruz diyorum...inşallah çok mutludur şimdi...tüm iyi insanlar ölünce çok mutlu olsun istiyorum.

    Sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
  2. Müjdem,dün gece öğrendim,nasıl üzüldüm anlatamam.Burada tanıdım Banu'yu senin gibi ve en az senin kadar severdim.Elişleri öksüz kaldı valla o kadar hayat dolu biriydi.Amin,inşallah öyledir,annesine kavuştu kısa bir zaman önce beraber yaşadığı annesini kaybetmişti.Kocaman sevgiler benden de...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Yeryüzünde tanıdığımız ve tanımadığımız binlerce insan bu dünyadan ayrılıyorlar. Ancak, tanıdığımız ve yakınımızda olan insanların vefatları bizleri etkilemektedir. Siz buradan bu blogcu kardeşimizin vefat haberini duyurmamış olsaydınız, bizim varlığından haberimiz bile olmayan bir kardeşimizi kaybettiğimizden asla haberimiz bile olmayacaktı.

    Ölümü ne kendimize ne de yakınlarımıza asla konduramayız. Zaten şu dünyanın tek bir gerçeği var o da ölümdür. Yeryüzünde yaşayan insanlarımızın ekserisi, İslam dini tebliğ edilmeden önceki cahili Arap devrine dönmüştür. Hiç kimse de Allah korkusu kalmadığı gibi, yine hiç kimse de samimi bir iman ve inanç da kalmamıştır. Böyle insanların arasında huzurlu ve mutlu yaşamak ta zorlaşmıştır. Ben tüm bunları anlatırken, ölümü bir kurtuluş olarak görüyorum. Zaten herkesin bir vadesi vardır. Hiç kimse bu vadeyi değiştiremiyor. Günü ve zamanı geldiği vakit hiç vakit kaybetmeden hemen tecelli ediyor.

    Yaşamını yitiren arkadaşınız Banu kardeşimize Cenab-ı Hakk rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele buyursun inşAllah. Nur içinde yatsın, ruhu şad olsun. Sevenlerine ve yakınlarına da Cenab-ı Hakk sabr-ı cemil ihsan eylesin.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Recep bey.Amin,İnşallah.

      Sil
  4. Işıklar içinde uyusun, hayatın üzücü gerçeği.

    YanıtlaSil
  5. heeeey, unutma burdaki eviniii amaa :)

    YanıtlaSil