10 Ocak 2017 Salı

ŞU KADAR GÜLÜMSEYEBİLSEK YETER






Merhabalar ;)

Ocak doğumlu Hexe'niz 44 yaşına girmiş durumda (ki öyle hissetmiyorum).
30'a kadar ağır ağır geçen zaman şimdi kaydıraktan kayar gibi akıp gidiyor.Ne ara bu rakama eriştim hayret ediyorum.
Ruhum kesinlikle yaşlanmadı.Geçen hafta sonu Buz Devri 5'i ve Kayıp Balık Dori'yi büyük bir zevkle izledim.İçimdeki çocuk asla büyümeyecek,onu besliyorum :))))

Bu Video'ya bayılıyorum. Hadi gülümseyelim,her şeye rağmen azıcık,birazcık....






Doğum günümde bir sürpriz bile yaşadım.
5 Ocak'ta yani geçen hafta perşembe günü,iş'ten çıkıp eve gittim.Haberleri izlerken koltuğa devrildim.Battaniye de yanı başımdaydı üzerime örttüm.Oğlum da evde değildi derince uykuya dalmışım.Bir baktım üst komşum aynı zamanda ev sahibim gelmiş.Haydi bize gidiyoruz dedi.Kızı Ebru çay yapmış bekliyormuş.Saate baktım 23'ü gösteriyordu.Herhalde dedim içimden geçenlerde bir pasta tarifi göstermiştim Ebru'ya onu yaptı da bakalım olmuş mu diyecek.Oğluma da haydi Furkan sen de geliyorsun dedi.Ben uyku sersemi kalktık çıktık yukarıya.İçeri girmemle SÜRPRİİİİİİİZ nidaları havada uçuştu.
Ben ŞOK!!!
Daha erken saatte çağıracaklarmış beni ama bir akrabaları gelmiş,gitmesini beklemişler.Memnune abla saat ilerleyince ''Ne diyeceğim de çağıracağım?''diye düşünüp durmuş.Diğer komşum Fatma abla ve kızı Hale,Memnune ablanın kızı Ebru oğlu Alihan ve benim işbirlikçi oğlum düşünmüşler.Pasta almışlar :)))) Mum bile üfledim :)))) Fotoğraf çekilmeyi unuttuk tabii.Çok mutlu oldum ve çok şaşırdım.Buradan tekrar ve tekrar çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Sizi çok seviyorum.
(Blogumu okuyorlar da)

44 yaşıma böyle girdim.Bencillik yapıp bu yıl benim yılım olsun diyemem/demem Ülkemiz bu haldeyken.Birazcık Umut azıcık Gülümseme inşallah her şey düzelir.



            Çok sevgiler.Hexe 44 :)







9 yorum:

  1. İçinizdeki çocuğa iyi bakın lütfen.
    Sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. 44 ne ki ben bile 30 oldum yahu :D Ben 30 olduysam herkes ölsün dermişim :D
    İyidir iyi, 44 iyidir Nur abla, bak 44 ü 6 ile topla 50 eder. Saatte tam 8.50 inanır mısın :D

    Neyse trollüğü bırakayım, nice yaşlara. Bu arada ne güzel komşularınız varmış, bizimkiler çok tırt. Anca kira zamanı kira beklemeyi bilirler, yemeğe çağırıyosun gelmiyolar sanki organlarını çalacağız, onlar çağırsın diyosun onu da yapmıyolar. Fak det şit :)

    YanıtlaSil
  3. Panpacığım :))))) çok teşekkür ederim yorumun için.Çok şanslıyım gerçekten İnsanlarla aynı apartmanda oturuyorum.Şöyle bir fark var sadece ev sahibim aynı zamanda eski komşularımız,genç kızlığımdan baba evinden.Ben kiracı gibi oturmuyorum ev sahibimle aynı apartmanda olduğum halde,ev sahibi gibiyim.Çok şükür böyle İnsanlarda hala var ve bana denk geldi.O saydıklarından biri önceki ev sahibimdi,paranla rezil olmak durumunu yaşatıyorlar.Çok sevgiler :))))

    YanıtlaSil
  4. Nur'cuğum inanmıyorum 5 Ocak mısın sen de? Yanlış mı anladım yoksa...ben de 5 Ocak doğumluyum da ondan sordum, yeni yaşın kutlu olsun canım, nice nice yıllara, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...:) 44 yaş ne güzel, ya ben 59 oldum:)))60 de gitsin:)
    Kocaman öptüm, keşke resim de çekseydin hakikaten..
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Müjdeciğim,evet 5 Ocak doğumluyum tıpkı senin gibi :))))Senin de doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun ,iyi ki varsın.O sürpriz anında hiçbirimizin aklına gelmedi.Aslında sürpriz sevmem derim hep ama bu hoşuma gitti.Nice yıllara arkadaşım iyi günlerde beraber olalım inşallah.Çok öptüm,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa!:))Doğum günü adaşıyız ve ikimiz de oğlak burcuyuz. Ne güzel ilk kez bir blog arkadaşımla aynı gün doğmuş oluyorum. Amin evet inşallah hep iyi günlerde beraber olalım. Ben de öptüm. Sevgiler:)

      Sil
  6. 44 ü geçeli bir kaç sene oldu:) Birazcık umut biraz gülümseme her şeyi çözer dediğiniz gibi. Selamlar.

    YanıtlaSil