18 Temmuz 2016 Pazartesi

GAYET SAKİNİM ÇOKÇA SİNİRLİYİM!!!





Hava sıcaktı ve bunalmıştım.İzin dönüşümün haftasıydı yorulmuştum.Koltukta uyuyuvermişim.


Oğlum uyandırmaya kıyamamış dışarı çıkarken.Telefonum çaldı.Arayan kızım.

-Napıyorsun? (Sesi panik halinde)
-Hiiiç...Koltukta uyuya kalmışım....
-Kalk,kalk ne oldu?(Sesi yükseliyor)
-NE OLDU???
-Darbe olmuş televizyonu aç!

Televizyon zaten açıktı.Kanallar dizilerine filmlerine devam ediyordu.Hiç bir alt yazı yok.Karıştırdım hemen kanalları Halk TV de anlatıyorlar darbe girişimi falan diyorlar!!!!!

Kızımı sakinleştirmeye çalışıyorum ,soğukkanlı olmak zorundayım çocuğum yalnız başına İstanbul'da.Ev arkadaşı memleketine gitti.Kızım çalıştığı için kaldı.Beynim hızla çalışmaya başlıyor.Ya DARBE olsa TV kanalları olmaması lazım.Elektrik kesilmesi lazım.İnternet olmaması lazım.Diğer olaylarda olduğu gibi bir yayın yasağı da yok.TRT'de bildiri okunuyor.Yurtta Sulh bilmem nesi deniliyor...
CNN 'de CB.telefonla görüntülü konuşuyor milleti sokağa çağırıyor.ŞAKA GİBİ!!!!!!NE OLUYOR??????

Şehir merkezinde oturduğum için Meydan'dan müzik sesleri insan kalabalığı sesi geliyor.Birden sokağa çıkma yasağı hani? diyorum kendime.Komşular da balkonlarda.Herkes başka bir şey diyor.

Kızımla haberleşiyoruz.Sakinleşmiyor.Yakınındaki arkadaşlarıyla görüşüyor.En azından oturduğu yer güvenli.Binada aileler de var.Patlamalar silah sesleri ve en ürkütücü olan o jetlerin alçaktan uçması.CB kaldığı otelden havalanıyor İstanbul'a geliyor.Haydaaaaa jetler uçuyordu hiç mi anlaşılmaz KOSKOCA CB uçağı? Neymiş uçuş bilmem nesi değiştirilmiş!O indikten sonra otele baskın yapılmış.

Zamanında dibinden ayrılmayanlar,birbirlerine methiyeler dizenler birlikte Devlet kadrolarını ve Ordu'yu yandaşlarıyla doldurmadı mı?Farzetsem ki Tiyatro değil öyleyse bunları yine siz yerleştirdiniz sizin adamlarınızdı!

Zavallı MEHMETÇİKLER!!!

Askerleri dövdünüz siz, gözünüz ne kadar karardı!Bu nasıl bir CİNNET?

O sokağa dökülen VAHŞİ YARATIKLAR da neydi öyle?Gidin doğuya madem bu kadar VATANPERVERSİNİZ !!!PKK yı yok ederdiniz sabahlara kadar yırtınmanızla!!!

Çıplak elle TANK durdurulması da ayrı bir KOMEDİ!!!
Bir de ZAFER kazanılmış gibi sevinmeler Fotoğraf çekilmeler!!!

BEYİNSİZLER!!!!

Sizinle aynı ortamda olmak bile beni kahrediyor.

Selalar okundu gece vakti,meydanlara inin çağrıları yapıldı.Yüzlerce MEHMETÇİK kaybolurken NEREDEYDİNİZ????

Ertesi gün Naralar atıldı,DEMOKRASİ adı altında nöbet tutuyoruz denildi onlarca insan öldürülmüşken.

BRAVO SİZE!!!!


İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN BU DÜŞÜNCELERE YUHLAR OLSUN!!!!

YAZIKLAR OLSUN BU MEMLEKETİ BU HALE GETİRENLERE!!!














6 yorum:

  1. Kalemine sağlık Nur'cuğum bir asker kızıyım TSK asla halka ateş açmaz, TSK asla böyle gülünesi bir darbe yapmaz, TSK yapsaydı sabaha karşı yapar, Tayyip ve bakanları, vekilleri de biz uyandığımızda Silivri'yi boylamış olurdu. Ben Süleyman Demirel'e yapılan darbeyi hatırlıyorum, adam "Sokaklara dökülün" demedi. Kuzu kuzu hapse girdi. Bir şey de yapmadılar öyle dövmek filan asla. Çok az bir süre hapis daha doğrusu göz hapsi gibi bir şeyde kaldılar, sonra evlerine döndüler. Sadece siyasi yasak konulmuştu hatırladığım kadarıyla. Sonra hepsi geçti, tekrar parti kurdu hatta biliyorsun cumhurbaşkanı bile oldu. Buna rağmen asla ordu düşmanı da olmamıştır o adam. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Çünkü ordumuz hepimizin ordusu. Yine asla Atatürk'e lafı olmamıştır, Erbakan'ın da öyle...o günler şu günlerle kıyaslanınca hepsi melekmiş...

    Bu olan ise neresinden tutsan garipliklerle dolu! Kanlı bir oyun. :( halkı sokağa çıksın diye kışkırtmak! Ölümlerine sebep olmak! Feto yaptıysa Feto'yu kim doldurdu askeriyeye?

    Hepimiz hasta olduk, bir gecede bir sürü beyinsiz Tayyip karşıtı herkesi darbeci / vatan haini ilan etmeye başladı. Hakikaten ülke yaşanmaz oldu. Depresyondayız hepimiz. :(

    Kalemine sağlık tekrar
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Değil mi Müjdeciğim ? DARBE bu kadar basit bir şey değil.Hooop Darbe var Millet dışarıya Hop hoooop Darbe bitti herkes meydanlara!!!!!Harbiden zihin fukaralığı,cahillik,GERİZEKALILIK!!!Bunlarla aynı toplumda yaşıyorum ya....noktalı yerleri sen doldur.Yorum için çok teşekkür ederim.Bir Asker kızı olarak senin düşüncelerin çok kıymetli ve çok doğru.Bilmeyen varsa aydınlansın diyeceğim de o kapasite NERDEEEEE...Öpüyorum canım çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Sahte darbeler, monte darbelerle nemalanıyorlar. Ülkemizde sandıktan alamadığını malum şeylerle alırsın. Özal ne derdi? "Benim memurum işini bilir!.." İşte bu kadar.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Recep bey merhaba,çok teşekkür ederim yorum için.Allah sonumuzu hayretsin.Kutuplaşma iyice arttı.Ağzımı bile açmak istemiyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Nur'cuğum nerelerdesin canım arkadaşım? Özledim.. sevgilerimi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,aslında buralardayım.Yazmak içimden gelmiyor.İyiyim ama.Sana yazdığım mağlum olayın artçılarıyla uğraşıyorum.Sevgilerini aldım ferahladım,içim ısındı :)))) Kocaman sevgilerimi de sana gönderiyorum bücürüğü de öptüm :))))

      Sil