8 Haziran 2016 Çarşamba

DİLERİM O ELEKTRİK SİZİ YÜKSEK VOLTAJLA ÇARPAR











Susun EYYYYYY Türkiye !!!!

Elektrik faturalarıyla çarpılın!Sakın sesinizi çıkartmayın!Sinin köşelerinize.Bize dokunmayan yılan bin yaşasın der gibi.

Ya hiç mi rahatsız olmuyorsunuz ? 35 tl lik faturanızı 90-95 tl ödemeye? Dünyanın en pahalı İnternetini kullanıyoruz aynı şekilde Benzinini, Elektriğini ve Suyunu.Su idaresi özelleştiğinden beri su faturaları ikiye katlandı.
Elektriğin Kayıp-kaçağını niye ben ödüyorum ya? Yıllardır Doğunun elektrik faturasını ödüyoruz.Niye?
Ayrıca nedir TRT payı? TRT yi izlemiyorum radyosunu bile dinlemiyorum.Ne alaka ya?

Ohhhh üstüne birde vergisi sonra verginin de vergisi Ne ALA!!!!

Cumhurbaşkanı da Amerika'ya gitsin Muhammet Ali'nin Cenazesine,kendi cebinden öder tabii MASRAFLARINI!

Böyle KOYUNLAR olursa,güdüyen daha çooooooook yol alır.

Benden söylemesi,hepimiz KERİZİZ!!!!!!!!


ENSEMİZE PATLATIYORLAR OSMANLI ŞAMARINI ELİMİZDEKİLERİ ALIYORLAR!!!!

BİR DE ÖZEL EMEKLİLİK GELİYOR!
BEN BİLMİYORUM YA PARAMI BİRİKTİRMEYİ DEVLET BİRİKTİRECEKMİŞMİŞ!!!



TEKRAR SÖYLÜYORUM BİZ HEPİMİZ KERİZİZ!!!!!!






15 yorum:

  1. En sonunda delirtecekler bizi hoş delirdik ya sonumuz malesef pek de iyi degil.

    YanıtlaSil
  2. Biz ki birlik olmayı beceremiyoruz ohh olsun bize daha ne denir ki?Devletin eli gerçekten artık midemizde :(((((

    YanıtlaSil
  3. Eğitimde de güdümlü insanlar yetiştirilmek isteniyor. En iyi tarihi liselerin Atatürkçü, çağdaş müdürleri alınıyor, yerine farklı müdürler atanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir sarmışlar etrafımızı ki bu zehirli sarmaşıklar nasıl temizlenecek hatta temizlenebilecek mi hiç bilemiyorum.Bilmem mi; bizzat şahidim oturduğum şehirdeki iyi bir Anadolu Lisesinin Müdürünün başına geldi.Az uğraşmadılar,en sonunda kendi bıraktı yeter dedi.Çok çok iyi bir eğitimci idealist,aydın ve Atatürkçüydü.Artık böyleleri kalmadı ve gelecek olan da yok gibi çünkü şimdiden önleri kapatıldı.Varsa yoksa İmamhatipliler ve yandaşlar.Eğitim sisteminin işi bitmiştir.Parası olan okutsun özelde (benimde olsa öyle yaparım) diğerlerinin durumu vahim,malesf böyle :((((( Okuduğunuz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.Çok sevgiler...

      Sil
  4. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....Nur'cuğum sorma benim 35 filan da gelmiyor ne hikmete 50 den aşağı gelmiyor:( şimdi 100 olacak!? Yuh oha çüşş diyorum Allah bin kere cezalarını versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağzına sağlık canım :)))Tek elektrik faturası değil su faturam bile ikiye üçe katlandı özelleştiğinden beri.Tamam ben biraz bol kullanıyorum ama eski faturalarıma göre arada böyle bir fark var.Hakikaten cebimizdeki ekmek parasının peşindeler,kan emiciler.Haram olsun!!!

      Sil
    2. Ya sorma benim de öyle. Tek kişiyim, (yeğenim kuzumu saymıyorum o okul için geldi hayırlısıyla bitince zaten yine tek kalacağım:(
      tek kişiyken bile su faturam 50 den az gelmiyordu. Balkon yıkıyorum sıksık, yıkamasam olmuyor, çok kullanıyorum senin gibi 90'lara ulaştı!!! Yuh yani inan su, elektrik, adsl, ev telefonu (ki en az o 25 lira) hepsi birleşince ayda en az 200 lira faturalara şimdi 200'de geçti ödenmemiş fatura filan olunca 400'leri buluyor. :( Haram olsun:(

      Sil
  5. Merhabalar.
    Bize bu elektriği satanlarla yıllardır mücadele ediyoruz. Dilekçelerimiz ve şikayetlerimizden bir sonuç alamadık. Sesimizi duyurabilmek için, bir araya da toplanamıyoruz. Ben de dahil, vatandaşımız duyarlı ve bilinçli değil. Bir kaç kişinin konuyu ele alıp sesini yükseltmesi de yetmiyor.

    Şimdi gelelim konunun tarihçesine: Kayıp-kaçak bedeli TEK döneminde de faturaların içindeydi, ancak ayrı bir kalemde gösterilmiyordu. 01 Nisan 2011'de EPDK kararıyla, daha önce satış birim fiyatının içinde yer alan kayıp-kaçak enerji bedeli ayrı bir satırda gösterilmeye başlandı. (Ben elektrik-su-doğal gaz vs. faturalarımı on yıl biriktiririm, on yıldan sonra imha ederim.) Aralık ayında Yargıtay'dan, kayıp-kaçak bedelinin yasal bir dayanağı olmadığına dair çıkan bir karar ile kayıp-kaçak bedelinin aboneye geri ödenmesine hükmedildi.

    Enerji Bakanlığı da Yargıtay'ın bu uyarısını dikkate alarak Elektrik Piyasası Kanunu'nda değişiklik öngören kanun teklifinin içinde yer alan kayıp-kaçakla ilgili düzenleme getiren maddesinin ilgili bakanlıkça gece yarısı apar topar meclise getirilmesindeki amaç, kayıp-kaçak enerji bedelinin vatandaşın sırtına (teşbihte hata olmaz) bir semer gibi vurulmasının dışında nasıl açıklanabilir?

    Yıllardır enerji kayıp-kaçak bedeli vatandaşın sırtındadır. Bakanlık, bu külfeti, elektrik dağıtımını yapan şirketlerin sırtına yükleyeceği yerde, hem de yasallaştırarak vatandaşın sırtına yüklemiştir. Vatandaşını düşünen devlet böyle mi yapar? Bu ülkenin tüm sıkıntılarının, sorunlarının vebalini zaten vatandaş ödüyor. Hiç olmazsa bu tür konularda devletin vatandaşından yana olması ve vatandaşını ezdirmemesi, para kazanan şirketlere peşkeş çektirmemesi gerekir.

    Aynı hükumet, daha önce de kredi kartı aidatları ve bankalardan çekilen kredilerden tahsil edilen komisyon ve dosya masrafı altındaki bedeli de yine bir yasa ile vatandaşın sırtına yüklemediler mi?

    Ne yapalım, biz de gücümüz yettiğince tek başımıza da olsa bu haksızlıklar karşısında mücadelemize devam edeceğiz. Hani bir karınca, Nemrut tarafından ateşe atılan Hz. İbrahim peygamberin ateşini söndürmek için, ateşe su taşıyormuş. Bunu gören diğer karıncalar, su taşıyan karıncaya, "senin taşıdığın su ile o ateş söner mi? demiş. Karınca da "Olsun, hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır."demiş. Değerli yazarım, işte bizimkisi de bu karıncanın hesabı, hiç olmazsa tarafımız belli olsun!
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey, açıklayıcı yorumunuz için size çok teşekkür ediyorum.Karınca misali tarafımız belli olsun!Çok sevgilerimle...

      Sil
  6. nefret nefret nefret bin kere milyon kere nefret
    ne yapabileceğimi bilsem bi an durmicam
    o kadar söyleyeyim!

    YanıtlaSil
  7. Halk için geldiler, hak yiyerek devam ediyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ve hala alkışlayanlar oley çekenler var.Yazık bize :(((((

      Sil
  8. Umarım :( Sağlıkla,güzelliklerle dolu mutlu bayramlar diliyorum.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,bende iyi bayramlar dilerim.İzindeyim, evdeyim ramazanın yarısından beri büyük yaz temizliği yaptım/yapıyorum, hala bitmedi.Çok sevgiler :))))))

      Sil