19 Şubat 2016 Cuma

KORKAK VATAN HAİNİ SURİYELİLER!!!






SURİYELİLER hakkındaki düşüncelerimi belirtmek istiyorum.
 Ülkemize sığınan  SURİYELİLER'in hepsi 

HAİN!!!KORKAK!!!

2,5 Milyon Suriyeliden bahsediyorum.Rakam bence daha fazladır da...Bunların hepsi kadın-çocuk ve yaşlı insanlar değil.Kocaman adamlar da kaçıyor.Sınırdan geçenin alnında ben Suriyeliyim diye yazmıyor sanırım.Üstelik o kadar kolay geçilebiliniyor sınırdan zira bence bizde ciddi güvenlik zaafı var.

1 milyon Suriyeliyi kadın-çocuk diye ayıralım.Kaldı 1,5 milyon erkek.Ya siz nasıl insanlarsınız? Ülkenizden nasıl hemen vaz geçip en yakın sınıra koşabiliyorsunuz?

KORKAKSINIZ!!!

1,5 milyon erkek ya!!!!!

Bizde tarihimizde işgaller,savaşlar yaşadık.Ama kimse kaçıp en yakın sınıra koşmadı.Toprağımıza sahip çıktık direndik.

SAVAŞTIK!!!
KADIN-ÇOCUK demeden SAVAŞTIK!!!!

Çünkü bu topraklar bizimdi.Çünkü biz, toprağımızı,Vatanımızı seviyorduk.
Çünkü biz,başka bir ülkeye sığınıp dilenci olamazdık.Çünkü biz,doğup büyüdüğümüz topraklarda yaşamak istiyorduk.Çünkü biz, yok olmak istemiyorduk.Çünkü biz,VATAN AŞIĞIYIZ bir karış toprağımız bile canımızdır,kanımızdır vazgeçilemezdir!!!

En yakın örnek KURTULUŞ SAVAŞI'mız.

VATAN HAİNİSİNİZ!!!!!

KORKAKSINIZ!!!!!!

DAHA ÇOOOOOK İNSAN TACİRLERİNİN ELİNDE EGE'DE BOĞULACAKSINIZ.
AVRUPA DİYE DİYE O ÜLKELERDE MÜLTECİ OLUP ZAMAN İÇİNDE YOK OLACAKSINIZ.
DÖNECEK BİR MEMLEKETİNİZ TOPRAĞINIZ OLMAYACAK.YURTSUZ KALMAYA MAHKUMSUNUZ.


Memleketimin her köşesine dağılmışsınız.Her köşe başında insani duygularımızı istismar etmeye çalışıyorsunuz.İnanın size acımıyorum.

Sanki yurdumun insanı refah içinde yaşıyormuş gibi birde sizi besliyoruz.Çocuklarınıza bile okuma imkanı tanınmış bizim çocuklarımız üvey evlat muamelesi görüyor.Beyinlerini patlatıyorlar Üniversiteyi kazanmak için sizinkiler buyur ediliyor.

Sizin yüzünüzden Devletimizi yönetenler bir kaç oy daha alabilmek için halkını eziyor.Sizin Devlet işlerinizden bizimkilere ne ki? İçişlerinize karışıp zaten kötü bir dış politikamız olduğu halde Düşmanlarımızı çoğalttılar.Ülkemin dört tarafı düşmanımız oldu.Harika komşuyuz biz!!!!

Fatura her türlü bize kesiliyor.Bir hiç uğruna CANLARIMIZ YOK OLUYOR.

Avrupa akıllı ama; hemen bastırdı parasını (kimin cebine girdi o paralar acaba?) 2,5 milyon TERÖRİSTTEN kurtuldu.




 HEPİNİZ CANLI BOMBASINIZ

 TERÖRİSTSİNİZ!!!


          ALLAH CEZANIZI VERSİN!!!!





















9 yorum:

  1. Nur'cuğum, cesaretin ve her satırına katıldığım yazın için tebrik ediyorum arkadaşım. Bunlar Esat'ın kıymetini bilmediler, adam bildiğin üzere laik biri, ülkesini de işgalcilerin dediğinin aksine diktatörlükle filan yönetmiyordu, karısının başı açık ya, oradaki yobazları kışkırttı ABD. Devirin Esat'ı, değiştirin rejimini. Bir de adamcağız Şii, malum o yobazlar Şii düşmanı. İşte tüm kıyamet bundan koptu. Esat'ı çok sevip destekleyenler memleketlerini koruyorlar, uğrunda şehit oluyorlar, ölüyorlar. Ama bu korkaklar, hainler hemen tüydüler, tüydüler de ne oldu yazdığın gibi denizde boğuldular. Yazık o çocuklara..:( erkek olacaklar bir de! Hani güya güçlüler ya! Yarın bizde de iç savaş çıksa ki, güneydoğuda çıktı kaç kişi kalıp savaşır? :( Vatanın toprağının kıymetini bilemeyen işte böyle açık denizlerde mülteci olur....ihanet eden öder...kalacaksın savaşacaksın arkadaş...kalemine sağlık canım. Ha bir de bizim başımıza bela olacaklar 2 milyonken, 4 milyon yarın bir gün "Biz Türk değiliz, özerklik istiyoruz" diyecekler. Kendi vatanımızda azınlık kalacağız....:(

    YanıtlaSil
  2. Müjdeciğim,canım, seninde ellerine sağlık.Eksik kalanları doldurdun.Doğru diyorsun yarın bir gün özerklik de ister bunlar.En karanlık günlerimizi yaşıyoruz.Kimin ne olduğu belli değil.Öyle çok korkutulduk ki ses çıkaramıyoruz.Bizler üç-beş kişi kaldık sanırım.Bir de sınırda savaşımız eksikti miss gibi oldu.Açık hedefiz daha ne olsun...Öptüm canım,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Hepimizin bildiği üzere evvelsi günkü saldırıda şehit olan 28 kişinin katili de Tayyip'in sınırdan buyur ettiği Suriyelilerdenmiş...daha o gelen 2 milyonun içinde kaç tane canlı bomba var Allah bilir???:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdeciğim zaten o yüzden dedim ya hepsi terörist diye.Korkak, kaçaklardan başka ne olabilir ki? Allah hepimizi korusun.

      Sil
  4. Merhabalar.
    Ortadoğuyu karıştırıp, iç savaşı çıkaran emperyalist Batı'ya da Amerika'ya da Rusya'ya da lanetler olsun! Vatanını terk edip başka ülkelere sığınan korkak vatan hainlerine de lanetler olsun!

    Bu manzara karşısında el ovalayanları görmeyenlere de lanetler olsun!
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğinize sağlık.Daha iyi ifade edilemezdi.
      Haberleri izlerken gazete okurken yüreğim sızlıyor.Sönen onlarca hayat,yuvalar,eşler,anneler,çocuklar...Kalp yerine ne taşıyor yukarıdakiler.Hiç mi CIZ etmez o yürekler.Sinirim bozuluyor -mış gibi yapamıyorum.Yaralar sarılıyor denmesi bile bana çok saçma geliyor.O yaralar bence sonsuza dek kanıyor...Çok sevgiler...

      Sil
    2. Merhabalar.
      Benim artık şuurum bozuldu. Elim ayağım titriyor. Bu nedenle artık yazamıyorum.
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  5. Avrupa bastırdı parasını ama ya dileniyorlar ya da doğrudan terörün içindeler. Ne işleri var o kadar Suriyelinin bizim ülkemizde. Başkent'ten Bodrum'a kadar her yerdeler. Üstelik perişan bir haldeler. Ama sırtlarından bir şekilde rant sağlandığı çok açık. Ne biçim bir ülke olduk sahi böyle :( Sebep olanları biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda Kaddafi'ninkine benzeyecek o son. Yalnızca biraz sabır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabrede sabrede taşları çatlattık ama...Her gün kayıplar...Gencecik insanlar yitip gidiyor.Aileleri de onlarla yok oluyor.Çok içim acıyor, elimizden hiç bir şey gelmiyor burada klavyeyle duygularımızı ifade etmekten başaka :(
      Yorum için çok teşekkür ederim.Sevgiler...

      Sil