17 Temmuz 2015 Cuma

BUGÜN GÜNLERDEN CANIM KIZIM VE BAYRAM

 




17.07.1993  sadece bir tarih değil.Aynı zamanda hayatımı değiştiren varlığı yaşama sebebim olan canım, birtanecik Kızımın doğum günü. Onu büyütürken büyüdüğüm, eğitirken kendimi de disipline ettiğim için onunla yan yana yürümem beni çok mutlu ediyor.Zaman zaman arkadaşım destekcim zaman zaman annesi zaman zaman ondan öğüt aldığım doğrudur.

Canım kızım bugün ayrı şehirlerdeyiz ama kalbim seninle zaten tüm sosyal ortamlardan doğum gününü kutladım resimler ekledim  yazılar yazdım yanımda olsaydın belki bu kadar olmazdı :))) Eee tabii pastalı ,börekli, kısırlı doğum günü kutlardık bol sarılmacalar öpüşmeler veya sen arkadaşlarınla dışarıda olurdun.Bu sene de böyle olsun kuzum.

Dilerim hayattan senin dilediğinden daha fazla dileğin gerçekleşsin,tüm kalbimle.
Dilerim ideallerinin peşinden her zaman ki inatçılığınla gidersin ve hedefine yaklaşırsın.Dilerim sevdiğin insanlarla beraber musmutlu yarınların olur.
Pembe panjurlu evler tarihe karıştı artık ve senin hiç bir zaman öyle bir hayalin olmamıştı.Senin hakkında söyleyebileceklerim şöyle olabilir.
Hatırlıyorum bir ara sihirlerin yok diye ağlamıştın.Ruhsar izlemiştin etkisinde kalmıştın.Her zaman giyim kuşamına çok önem verirdin ki hala öyle.İnanılmaz gururlusun ve bunu asla belli etmezsin.Köpek sevgin inanılmaz büyük ,taparcasına sanki senin çocuğunmuşcasına sahipleniyorsun.Onu gerçekleştirdin Can'ı hayatına kattın.Ya da sen onun hayatına dahil oldun.

 Annen olduğum için seninle beraber olduğum için çok mutlu ve mesudum.Sevgilerin en güzelini bana yaşattığın için beni ANNE yaptığın için çok mutluyum,iyi ki doğdun iyi ki benim oldun.Allahım seni korusun güzel yüzün hiç solmasın.Sonsuz sevgilerimle,


  SENİ ÇOK ÇOK,ÇOOOOOOOK SEVİYORUM BİTANEM,CANIM,KUZUM....



                 Ev arkadaşı Melissa Sukes (Hukuk Fakültesinde okuyor Beykent'te)


               Diğer ev arkadaşı Melisa Salman (Hukuk Fakültesinde okuyor Beykent'te)




Köpüşümüz Can ev arkadaşı :))))


Melissa Sukes ve Rüveyda 



Can, onunda geçtiğimiz hafta doğum günüydü.Tesadüfün böylesi o da Yengeç burçlu.




 Anneciğim bu yıl ki yazım böyle olsun.SEVGİLERİMLE...



                                                             İYİ BAYRAMLAR







3 yorum:

  1. Nur'cuğum kızın güzelliğini, zekasını, hayvan sevgisini, merhameti belli ki senden almış, nice yıllara, doğum günü kutlu olsun, aslında seni kutlamak gerek:) dünyaya getiren sensin çünkü:)))sevgilerimle iyi bayramlar diliyorum canım arkadaşım. Sevgilerimle öptüm...

    not: sabahtan veterinere gittik öyle zor ki o sepete koymak, yeğenim bendeydi o da hukuk öğrencisi, o yardım etti de koyabildik kan tahlili idrar tahlili sonuç idrar yolu enfeksiyonu ilaç yazdı suyuna katılacak bakalım içecek mi?:( içmezse bekleyin içene kadar dedi doktor ama kan alırken bacaklarını incitmişler çok ağladı - beni içeri almadılar kan alırken hep öyle yapıyorlar- bacağına dokunsam tıslıyor kızıyor hiç böyle olmamıştı :( çok üzüldüm kahroldum hele otobüslerde getirmesi götürmesi miyav mivay ağlaması ay arkadaşım yani herkese bayram ama ben mahvoldum:( inşallah birkaç güne düzelir:(

    YanıtlaSil
  2. Canım benim,çok teşekkür ederim.Ayrıca çok üzüldüm seni o kadar iyi anlıyorum ki.Evladın gibi oluyor hiç bir farkı yok aynı şeyleri hissediyorsun.Ağzı var dili yok ne zor onu anlayabilmek acısına ortak olabilmek.Niye böyle acımasız bu doktorlar ve veterinerler anlıyamıyorum.Sanki karşılarında ki patates çuvalı!!!Çok geçmiş olsun ay ne kadar üzüldüm.Görüşmek üzere,hoşcakal.

    YanıtlaSil
  3. 2015 yılına ait olsa,da yazınız.... :) bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle Anne kız Kızınız çok güzel ve size benziyor maşallah

    YanıtlaSil