2 Şubat 2015 Pazartesi

BU BANKALARIN ALLAH BELASINI VERSİN!!!









Çıldırmamak mümkün değil.Bizleri soyup soğana benzeten bir Devlet-i Şahanemiz var zaten siz Bankalar da eksik kalmayın SAKIN!!!!!


Öğrenci hesabından zart parası zurt parası kesmeye başladılar (tabirlerim için çok afedersiniz delirmiş durumdayım).
Bahsettiğim Banka 'VAKIFBANK' böyle kocaman yazayım ki gözlerine girsin İNŞALLAH!!!
Kızım öğrenci üç yıldır bu bankadan olan Bankamatik kartını kullanıyor.İlk yıl hiç sorun yoktu.Geçen seneden beri hesabına ATM'den her para yatırmamda 5 tl kesiliyor.Ocak ayı içinde yeni bir uygulamaya geçti 'VAKIFBANK' hesaptan otomatik olarak her para yatırmada da 8.41 tl kesiyormuş.Az önce kızım bana anlattı ve içeriden ne oluyor diye sorduğunda hesap işletim ücreti olduğunu söylüyorlar ve;burası çok komik;ATM'de bekleyecekmiş para yollandığı gibi çekecekmiş bu şekilde hesaptan para kesilmeden kurtaracakmış parasını.

ŞŞŞŞŞİŞŞT ALOOOOOO NEYYYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZZZZZZZZ!!!!!!

Allah tekrar BELANIZI versin sizin.Soya soya donumuzu alacaksınız.Öğrenci hesabı bu gerizekalılar.Zar zor bulup buluşturup boğazımdam üstümden başımdan kesip yolluyorum onu da siz alıyorsunuz ÖYLLE Mİ?

AYRICA;müşteri hizmetlerinizde ki çalışanlarınız çok iyi eğitimli.Bir insan nasıl daha çok sinir edilir derslerine çok iyi çalışmışlar BRAVOOO!!!!!


Burası KRİZDE ZENGİN OLMUŞ BANKALAR ÜLKESİ ne olacaktı ki...

Herhalde sadece Ülkemizde yakında İnsan sayısı kadar Banka şubesi olacak.

Eee tabii Millet KERİZ OLUNCA...



                                                                                                                                    Ben

                                                                                                                                  HEXE





4 yorum:

  1. Hakikaten kepazelik! Gözlerine dizlerine dursun! Bu banka cemaatin bankası mıydı? Yanılıyor olabilirim...
    bir ara kızkardeşim (öğretmen kendisi) demişti ki, öğretmenlerin maaşlarını cemaatin bankasına yatsın istemişler..böyle böyle zenginleşiyorlar sonra o zenginlik ve güçle laiklere, Atatürkçülere saldırıyorlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hiç bilmiyorum. Cemaat-- memaat ben anlamam bu örgütlenme gruplaşma hallerinden.Ama ciddi ciddi kendi ülkemde soyuluyorum ,üstelik eşşek gibi çalışıp alnımın teriyle çocuklarımı yetiştirip okutmaya çalışırken.Nasıl sinirlendim anlatamam.Öptüm iyi akşamlar :))

      Sil
  2. Merhabalar... ah ah hiç sormayın bende sinir harbi veriyorum bankalar konusunda ama birini öyle bir dize getirdimki...faizi ile bana ödemek zorunda kaldılar..gerçekten sinir bozucu bir durum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Bilge yorum için çok teşekkür ederim.Hemde nasıl sinir bozucu...Sevgiler

      Sil