28 Şubat 2014 Cuma

BAŞLIK YOK...GÜNCEL...




Merhabalar Blog dünyası :))


Bugünkü konumuz başlıkta yazdığım gibi güncel olsun istiyorum.En güncel olay yolsuzluk ve hırsızlığı onu konuşmak istemiyorum.Gerçekten kafam şişti ve habire salak aptal gerizekalı yerine konmak beni yoruyor.
Vereceğimiz oyların ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isterim ben.



Bu yazıyı lütfen dikkatli okuyalım ve LÜTFEN UYGULAYALIM!





Benim sandığım bana yakın bir okulda mutlaka yazılanları yapacağım ve buradan da paylaşacağım.Ülkemde en üst kurumlara bile güvenim kesinlikle YOK!!!!!!!                                                                                   


Sevgili Hanımlar size de ayrıca sesleniyorum altdaki resime doğru gidiyoruz bunu mu istiyorsunuz?





Farkı görebiliyor musunuz?
Burası ATATÜRK'ün kurduğu ülke.CUMHURİYET'le yönetiliyor (du).Böyle yaşamak isteyenlerle aynı yerde olmak istemiyorum.Böyle düşünen evde otursun dışarı çıkmasın başka bir yere gitsin mesela İRAN'a.Paralellere dış mihraklara nasıl inanabilirler aklım almıyor.Koyun gibi güdüleniyorlar.Başdakiler gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor.Gerçekler ortaya çıktıkça kendi yalanlarına daha bir sarılarak yüzümüze böğürüyorlar.YETER ARTIK DUR DEMELİYİZ!!!!!!!!!
Sevgili arkadaşlar; madem ki bize sandığı gösteriyorlar her seferinde tamam olsun AMA oyumu da takip edeceğim.Ayşe ARMAN'ın bir röportajı vardı geçenlerde okudum.Gönüllü sandık görevlisi olabiliyoruz.Sanırım büyükşehirlerde oluyor.www.oyveotesi.org ve sandikbasindayiz.org den bakabilirsiniz.

OYUMUZU VERELİM VE TAKİP EDELİM LÜTFEN!! 
DUYARLI  HER VATANDAŞIMIZDAN BUNU RİCA EDİYORUM.''BİR OY ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİR''.




HEXE den sevgilerle


NUR











22 Şubat 2014 Cumartesi

TEMBEL BEN :(



Merhabalar sevgili çalışkan Bloggerlar :))

Tembel ben sadece sizlerin yazılarınızı okuyorum.Göya anılarım yazılacaktı göya geleceğe not bırakılacaktı ben tarafından.Nerdeeee TEMBEL  HEXE miskinliği seçti.Öff kendime kızıyorum.Takip ettiğim herkesi izliyorum ama bakın bu konuda iyiyim işte ahahaha....


Neyse,erken gelmeye çalışan bahar beni bir dürttü dürtmesine de üzerimde ki miskinlik nasıl gidecek bilmiyorum.Konuşacak tartışılacak milyon mesele var da nerden başlanmalı  ki?...Memleketimin içler acısı halini yazsam herhalde bilgisayar çöker.Ne hale geldik inanamıyorum.Farkında mısınız karanlığa doğru sürükleniyoruz.Ayrıla ayrıla ne hale geldik.Ben bile insanları ayırıyorum.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demiyorum artık.Üzerimize kalıpları örmeye teeee başörtüsü meselesiyle başladılar yok efendim özgür değillermiş yok efendim istediklerini gibi dinlerini yaşıyamıyorlarmış,dışlanıyorlarmış vs.vs. bunları yazarak kafa ütülemek istemiyorum fakat geldiğimiz noktaya bakınca esas dışlanan onların bu yakarışlarının demokratik olduğunu düşünen bizler olduk.Evet,bizler herkes özgürce istediğini yapabilir özgür bir ülkeyiz tabii ki dinini istediği gibi yaşayabilir bir sakınca görmüyoruz dedikçe bizi kalıplara soktular,ötekileştirilen bizler olduk.Her gün Başbakanımız bizi ekranlardan dövüyor da dövüyor.İşitmediğimiz azar kalmadı.GEZİ olaylarında ki medyanın tutumu ayrı bir komedi zaten.En son da İNTERNET yasasını çıkardılar.Beni engeller mi?  ASLA !!!!!!!!! Ne ATATÜRK'e laf söyletirim ne de DÜŞÜNMEKTEN vazgeçerim.Yazdıklarımdan dolayı başım ağrırsa  bile ASLA VAZGEÇMEM!!!!! (Twitter'da oldukça aktifim nurkibritci@hotmail.com)



''YAN YANA YÜRÜYEMİYELİM DİYE DAR YAPILMIŞTI KALDIRIMLAR,
YİNE YAN YANA YÜRÜYEMİYELİM DİYE DAR KAFALIYDI İNSANLAR''





HEXE'niz geri dönüş yazısını böylelikle yazmış oldu.Yazılacak çok şey var ama iş yerindeyim ve TEMBELLİK hala üzerimde oturuyor.Kendinize iyi bakın ve sakın benim gibi MİSKİN olmayın.Sevgiler...