28 Ekim 2014 Salı

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI



CUMHURİYET BAYRAMI



Sen,
 Dünya'ya gelen son KAHRAMANSIN...
















Sen,
 bir Milleti SEFALETTEN kurtardın...














 Sen,
 GÜNEŞ gibi doğdun üzerimize...














 Sen,
mücadelenden ASLA vazgeçmedin...











 Sen,
 hep FİKİRLERİNİ anlattın...














Sen,
bir MİLLETİ hasta yatağından kaldırdın...












 Sen,
hep bize İNANDIN...
























 
                                                                                                       SEN BİZİ ÇOK SEVDİN ATAM...



                                             SEN,
                              BİZİ KURTARDIN ATAM...




                           MİNNETTARIM,GURURLUYUM,ONURLUYUM



                           NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!




”CUMHURİYET FAZİLETTİR!”
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
TEŞEKKÜRLER ATAM..

Ey Büyük Ata,
Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımız olacaktır.

Ey Türk'ün büyük Ata'sı !
İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.

Türk Gençliği






SEVGİLER






9 yorum:

  1. Eline sağlık Nur'cuğum, o kadar güzel anlatmışsın ki, resimler de bir o kadar güzel. ..mekanı cennet olsun Ata'mızın nur içinde yatsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuza çok teşekkür ederim.Bir şeyler yapmaya çalıştım.İfade edebilmişsem ne mutlu bana.Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.ATAM iyi ki BİZE gelmişti.Sevgiler

      (NOT:Yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum,takibinizdeyim.Ekleyecek bir şey bulamadığım için yorum yazmadım son yazılarınıza.Buradan söylüyorum elinize yüreğinize sağlık,iyi ki varsınız.)

      Sil
    2. Teveccüh göstermişsin Nur'cuğum çok sağol:) ben de bu güzel yazına ekleyecek bir şey bulamadım, kalemine, yüreğine sağlık. sen de iyi ki varsın :)

      Sil
  2. Çok güzel bir kutlama olmuş, ellerinize emeğinize sağlık. Umuyorum bu karanlıklar bir gün aydınlığa çıkacaktır. Emaneti her daim kalbimizde ve dilimizde taşımalıyız. Çocuklarımıza bırakacak bir emanetimiz, Cumhuriyetimiz olmalı olacaktır da. Eğer bırakmadan gidersek ne ben rahat uyurum ne de ATAM...

    Tekrar teşekkür ederim anlatımınız için
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sevda Şen Ünsev,yorumunuza çok teşekkür ederim.Bizler var oldukça ne Cumhuriyet'imiz yıkılır ne Önderimiz unutulur.Aksini düşüneneler bir zahmet Ülkemizden defolup gitsinler.İyi akşamlar,sevgiler.

      Sil
  3. http://muhammedarat.blogspot.com.tr/ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

    YanıtlaSil
  4. Cumhuriyet bayramı töreni ve kutlamaları izmir marşı minikler.
    http://www.youtube.com/watch?v=ln-mcrcdptq
    www.damlanindunyasi.com

    YanıtlaSil
  5. Çok duygulandım. Emeğine sağlık. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

    YanıtlaSil