31 Ağustos 2013 Cumartesi

GÖKKUŞAĞI

Nasıl güzel nasıl insanın içini açıyor.Sıcacık renkler.Bende haberi gördüğümde İstanbul'a yolum düştüğünde mutlaka göreceğim diye düşünmüştüm.Hemen ertesi gün kaldırımlar griye boyanmış.Renk bu hiçbir sembol işaret veya siyasi ahlaki dini vs.vs.vs. çağrışyırmıyordu.Gökkuşağının renkleri adam  boyatmış ne olmuş ki?Alttaki resme bakınca ne görüyorsunuz?
Kim yaptıysa zaten tahminimce herkes kimin yaptığını biliyordur ona soruyorum güneş ışınlarının sis ve su damlalarında yansıyıp kırılmasıyla oluşan yedi renkli Gökkuşağı oluştuğunda onu da griye mi boyayacaksınız?Kafalarınızın içi öyle örümcek ağlarıyla kaplanmış ki insanın içini ısıtan neşelendiren renklerden bile korkar oldunuz.Yazık size sadece acıyorum.


Umarım tekrar boyanır bence harikulade bir görsellik olmuştu.

30 Ağustos 2013 Cuma

ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN




Milli değerlerim benim olmazsa olmazımdır.Atatürk'üme Türk'lüğüme Cumhuriyet'ime Ülkeme laf ettirtmem.Türk'lüğümle övünürüm ve gurur duyarım.Bu cennet Vatan'ımızı bizi emanet eden ATAM sen rahat uyu biz buradayız nöbetindeyiz İZİNDEYİZ.

Gururla Sevinçle Bağırarak söylüyorum ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''.







28 Ağustos 2013 Çarşamba

Sadece yazmak istedim

Bugün bir sürü duyguyu bir arada yaşıyorum.Umut ettim,üzüldüm,çaresiz kaldım,kızdım... Hala o problem çözülmedi ama duygularım beni esir aldı.Konsantrasyonum şu an için sıfır.Sorunun ne olduğunu yazmak istemiyorum şu anda daha dün bir bugün iki ağlama duvarı gibi olmasın Blogum.Birileri ileride bu yazdıklarımı okuyupta ayrıca cılkını çıkarmasınlar.Dostumda var Düşmanımda.Ben kimseye (bir kişi hariç) düşmanlık beslemiyorum.O kişiyi de havale ettim zaten öfkeyle nefretle kalbimi kirletmiyorum.Valla iki günlük dünya değmez hiç kimse için ve hiç kimseler de benim hayatımda yok zaten.Bol virgüller koyarım herkese ama nokta koyarsam biter.Yaşım 40 baya yol aldım diye düşünüyorum nokta koyduğum 2 kişi oldu.Artık yoklar geçmişte kaldılar.

Ben bir garip Hexe'yim buralara yazar dururum saçmalarım vs.vs. Çocuklarım siz okuyupta bu satırları gülün diye.Çünkü en az bir sene bu Blogumdan size bahsetmiyeceğim.Anneniz sizi çok seviyor sakın unutmayın.İşime döneyim artık.








                                                                                                                   NUR :)


                                                                                   

Sevgili Günlük Ben Uzaylıyım Galiba




Çok mu duyarlıyım çok mu takıyorum herşeyi gerçekten bilemiyorum.Bazen basit şeylerde parladığım doğrudur ama inanın ki o bardağı taşıran damladır sadece.Bazı insanlar nasıl içleri fesat ve pislik dolu kiminin sıkıntısı onların günlük dedikodu malzemesi oluyor.Gerçekten bu gibileriyle aynı toplumda yaşadığım için öffff öfff yani.Sen sıkıntınla boğuşup çıkar yol aramaya çalışırsın onlar çekirdek çitletip izlerler.Ayı oynuyo değil mi?Tiyatro var sandalye vereyim otur izler misiniz?
Allah kimseye dert sıkıntı üzüntü vermesin de oluyor yani herşey yolunda olmuyor bazen ama nasıl olurda bir insanın sıkıntısı diğer insanın eğlence malzemesi oluyor?Niye şaşırıyorsam bende İnsanoğlu işte.
Eyyy insan müsveddeleri iyi gün dostları benden uzak uzak çok uzak olun.Azıcık aşım ağrısız başım ben böyle iyiyim.




 KAHROLSUN BAĞZI ŞEYLER....

                                                               DİRENNUR





27 Ağustos 2013 Salı

Bu Bir Tecrübedir!!!!


Oldu galiba gelsin yazılar

Şimdilik oldu sanırım.Şu an iş yerimde oturmuş bu satırları yazıyorum.Mesai saatinde kaytarmaca da diyebiliriz.Müdürler müşteri ziyaretinde fabrika gece çalışıyor.Eh fazlaca takılmıyacağım şöyle bir kaç satır yazayım yeniyim eh deneme yapıyorum olsun o kadar.Gevezeyimdir çenem düşerse blogu doldururum gibi geliyor.Ben biraz çılgın biraz asabi biraz duygusal kibar olmaya çalışan HEXE'yim.Anlamını bilen söylemesin lütfen bilmeyenlere daha sonra ki bir yazıda anlatırım.

                                                                                                                                 NUR :)

Kendime Not:Devam etmelisin oluyor.

Geç keşfedilmiş ve cesaret edilememiş bir teknoloji harikası BLOG.

Merhaba

Adım Nuriye ama ben Nur ismini tercih ediyorum (kocakarı ismi anımsattığı için yaşlanınca kullanmayı düşünüyorum nine olunca yani ve şu sütlü tatlı olayı).Blog yazarlarını beğenerek takip ediyorum-edeceğim neden yazmıyayım dedim karar vermek zor oldu.En az üç yıldır belli yazarları okuyorum bunlar arasında yemek bloggerlarıda var çok hoşuma gidiyordu.İlk yazımı böylemi yazacaktım ben.
İki çocuk sahibi,çalışan,kitapkurdu,müzik,sinema seven biraz temizlik takıntısı olan (gerçekten azıcık) kendime zaman ayırmak isteyen biriyim.Bana dair birşeyler kalsın istiyorum geleceğe çocuklarıma ki onlara bir süre blog yazmaya başladığımı söylemiyeceğim(becerebilirsem tabii).Giriş için yeterli sanırım yayınlıyayım bakalım ilk yazımı.

                                                                                                                            NUR :)